V gastronómii vína nás vždy lákali netradičné riešenia a nové výzvy umocnené prostredím, kde sa rodia. Aj preto najbližší enogastronomický Wine Lab realizujeme v spolupráci s Jánom Dudášom, profesionálnym šéfkuchárom. Viac sa dozviete 24. a 25. marca 2023 v Penzióne Família v Poprade - Spišskej Sobote. Objavte s nami tajomstvá senzorického párovania, spoznajte svoj prah citlivosti zmyslového vnímania farieb, vôní a chutí vína a jedla. Pripravili sme pre vás 7 originálnych receptov a 7 vín z nášho butiku. Účasť je možná iba na rezerváciu, pričom každej degustácie sa môže zúčastniť 12 hostí. R.S.V.P. na tel: +421 911 363 003

 

WINE LAB VLADA HRONSKÉHO V KUCHYNI ŠÉFKUCHÁRA JANKA DUDÁŠA

 

Small Cheese dish
Gratinovaná paradajka s parenicou z Važca, orechový Crumble, špenátová espuma
&
Pinot Noir Rosé Reserva Extra Brut 2013, Méthode Traditionnelle

 

Fish Finger Food
Marinovaný Pstruh Lososovitý, šalátik z mikro byliniek Stará Ľubovňa, krém zo žeruchy
&
Rebelot (Viognier) 2020

 

Chicken Praline
Pralinka z kukuričného kuriatka, krupoto z lesných sušených húb od Starkej
&
Furmint 2019

 

Mini Beef dish
Carpaccio z mladého býka z Važca, rukola, strúhaná hľuzovka, parmezánový dip
&
Semillon Rouge 2019

 

Vege Sweet Food
Limetkový sorbet s ďatelinkou, piesok z Belgickej čokolády
&
Rizling rýnsky 2021

 

Mini Cheese plate
Výber zrejúcich syrov z Farmy Bukovina
&
Pinot Blanc Reserva 2020

  

Lolipop
Syrový mousse s malinami, slaný karamel
&
Carmenet 2022


04.03.2023 EnoVia Admin