Všetkým našim zákazníkom, partnerom a priaznivcom prajeme príjemné Veľkonočné sviatky. Situácia nám žiaľ ani tento rok nedovolí cestovať a stretnúť sa s blízkymi, či rodinou. Ponúkame vám preto možnosť potešiť ich s balíčkom ľubovoľného výberu kvalitných slovenských vín z našej butikovej produkcie.
 
Radi ho doručíme priamo na adresu, ktorú zadáte v objednávke cez e-mail: enovia@enovia.sk Kompletný sortiment vín created by Vladimír Hronský je na tejto stránke v sekcii Vína a produkty: https://www.enovia.sk/vina Na všetky objednané vína (i populárne publikácie o slovenských vínach) v hodnote nad 60 Eur ponúkame dopravu zdrama po celej SR.
 
V objednávke je potrebné uviesť 1. kontaktné údaje objednávateľa, 2. adresu s menom a telefonickým kontaktom obdarovaného (aby sme mu mohli zakúpený balíček správne doručiť). Obratom vám príde predfaktúra. Po jej uhradení na náš účet odošleme vína obdarovanému. Veríme, že aspoň takouto formou bude Veľká noc prežitá v spoločnosti našich vín vyrábaných so srdcom krajšia a bohatšia, nielen na pekné degustačné zážitky.

 


28.03.2021 EnoVia Admin