Príďte si vychutnať špeciálne 5-chodové degustačné menu, ktoré Vám pripraví šéfkuchár Richard Noskovič. Spojenie výborného jedla, lahodného vina created by Vladimír Hronský a hviezd môžete pozorovať na Donovaloch 17. júla 2021. Viac o kulinárskom večeri nájdete na: https://www.residencehotel.eu/hotel/pobytove-baliky/tematicke-baliky/kulinarsky-vecer-pod-hviezdami

Degustačné menu:

Aperitív
Muškát žltý 2020, Terroir Tokaj, biele, polosuché

Predjedlo
Kozí syr, avokádovo pistáciový krém, malinová omáčka
Carmenet (Cabernet Franc) 2020, ružové, suché

Polievka
Kalerábová krémová s hubami a hľuzovkovými haluškami
Furmint 2019, Terroir Tokaj, biele, suché

Hlavné jedlo 1
Jemne údený filet zo pstruha, hráškové pyré, mrkva, marhuľová čili omáčka
Carmenet (Cabernet Franc) 2019, ružové, suché

Hlavné jedlo 2
Jelení chrbát na prepečenom masle s bylinkami, špargľa, vyprážaná polenta, bryndzovo zemiakové pyré, omáčka z medvedieho cesnaku
Sauvignon Rouge 2016, červené, suché

Dezert
Kysnutý slivkový koláč, slivkový pirôžok s orechami, vanilková omáčka
Rizling rýnsky „33“ 2019, biele, polosladké

 

 

12.07.2021 EnoVia Admin